God heb ik lief, Hij hoort mijn stem, Hij heeft een open oor, mijn leven is voor Hem!

Jubileum concert

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het koor, wordt er op D.V. zaterdag 24 november 2018 in de Pniëlkerk (Ghandistraat 2, Veenendaal) een jubileumconcert gegeven. Dit beloofd een mooie avond te worden, waarbij het Urker Mannenkwartet o.l.v. Gerwin van der Plaats, acte de présence zal geven. Martin Zonnenberg (orgel) en Evelyn Heuvelmans (hobo) zullen de koren begeleiden. De toegang is gratis (collecte ter bestrijding van de onkosten). U bent allen van harte uitgenodigd om dit jubileumconcert bij te wonen. De avond begint om 19.30 uur (zaal gaat om 19.00 uur open).

Repertoire

Een klein overzicht van het repertoire, waaronder enkele met geluidsfragmenten Wees stil voor het aangezicht van God  In His Lo...