God heb ik lief, Hij hoort mijn stem, Hij heeft een open oor, mijn leven is voor Hem!

Bekijk hier een overzicht van alle geplande activiteiten.

Concerten:

24-11-2018:

Jubileumconcert
Concert in verband met het 50-jarig bestaan van het Pniëlkoor.
Locatie: Pniëlkerk
M.m.v Urker Mannenkwartet o.l.v Gerwin v.d. Plaats

Repetities:

Elke donderdagavond repeteren wij als koor van 20.00 tot 22.00. Rond 21.00 houden wij een pauze.
Heeft u interesse om eens een keer mee te zingen? Kom gewoon eens langs op een van onze repetitie avonden.
Het is verstanding om dan vooraf even contact op te nemen met het bestuur, om er zeker van te zijn dat wij die avond repeteren.
Dan leggen wij een repetitiemap klaar zodat u mee kunt lezen en zingen.

7 juni is de laatste kooravond van het seizoen. We sluiten dan af met een optreden in woon- zorgcentrum 't Anker in Kesteren.
Na de zomervakantie hopen we op 6 september weer onze eerste repetitieavond te houden

Repertoire

Een klein overzicht van het repertoire, waaronder enkele met geluidsfragmenten Wees stil voor het aangezicht van God  In His Lo...